Kanali od betona

Kanali od betona

Kvaliteta betonskih kanala tvrtke Gridiron, priznata više od 25 godina u sklopu rada tvrtke, sada je dosegla optimalnu razinu. S visokom kvalitetom proizvoda izrađenog iz najboljih sirovina povezuje se veliki izbor rešetki s poklopcem izrađenim od reljefne metalne ploče, prešanih rešetki, električno kovanih rešetki, rešetki od lijevanog željeza te od nehrđajućeg čelika kako bi se zadovoljile sve specifične potrebe.

Nova generacija kanala od betona komprimiranog vibracijama i kanala od armiranog lijevanog betona rezultat je pažljivog i preciznog projektiranja koje donosi inovativna i poboljšana rješenja u sektoru kanalizacije, garantirajući pritom klasifikaciju i kontrolu u skladu s NORMOM  UNI-EN  1433:2008.

Kanali od betona komprimiranog vibracijama dobiveni su miješanjem certificiranih riječnih agregata i cementa tipa 425. Proizvodi hrapave površine i tamnosive boje proizvode se prešanjem  i primjenom  vibracija.  Sastoje  se od utora za rešetku i prilagođeni  su za njezino pričvršćivanje  s pomoću inovativnih sustava zaključavanja.

Kanali serije R

OD BETONA KOMPRIMIRANOG VIBRACIJAMA

Klasifikacija i kontrola usklađene su s europskom normom UNI-EN 1433:2008.

S rešetkama s patentiranim sustavom zaključavanja.

Rešetke od lijevanog željeza GJS500-7 s izbočenim urezima na donjem dijelu

Bočno pričvršćeni profili od pocinčanog čelika i sa savitljivim šipkama za pričvršćivanje na beton

Kanali Vibro-base Evo

OD BETONA KOMPRIMIRANOG VIBRACIJAMA

Kanali serije K

OD ARMIRANOG BETONA

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this